Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pěkná vzpomínka, jen bych si dovolil poznamenat, že za normalizace byly zcela jistě mnohem horší podmínky než v 60. letech, takže tam by šel nutně dolů Slávek Šimek i tehdy, kdyby Jiří Grossmann s ním pokračoval. Shodou okolností jsem se dnes díval na asi 10 let starej díl S politiky netančím, a tam byl Šimek skvělej, a i Bubílková mu dobře sekundovala. Ono to srovnávání jiných dekád bývá totiž vždy ošidné.

2 0
možnosti
PB

...... hmmm, ani jsem si neuvědomil jak už je to "dávno" R^

1 0
možnosti
LN

..díky...R^...Vám..i Jirkovi Grossmannovi....

4 0
možnosti
Foto

Moc pěkné. Děkuji. Naše generace ho měla moc ráda. A moje vzpomínka je ta, že jsme šli na odpolední představení do Semaforu a to bylo zrušené.

A to, že je Jirka Grossmann vážně nemocný se mezi lidmi vědělo a tak jsme řekl své dívce: Jen aby nebyl Jirka Grossmann mrtvý. A v pondělí to bylo v novinách.

0 0
možnosti
PP

Krásné. Děkuji za vzpomínku a víte co? Jdu si surfovat na youtube....a poslechnu si všechny scénky a písničky, co tam s ním najdu :-)

2 0
možnosti
MR

M30i54l24a16n 64R19a34d46e22k

5. 12. 2014 21:20

R^ karma. Je to vecna skoda ze odesel tak mlady

3 0
možnosti
Foto

Tak alespoň tasy se shodneme. Stejně to je divné, že oba z dvojice Š+G odešli na velmi podobnou chorobu. Jakoby byly společně vystaveni nějakému vemi negativnímu vlivu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 308
  • Celková karma 14,07
  • Průměrná čtenost 1322x
Zdravotní sestra.

Po několika zkušenostech si dovoluji upozornit, že veškeré materiály zde publikované podléhají autorskému zákonu. Užití článků nebo jejich částí tudíž není bez výslovného souhlasu autora možné.