Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pěkná vzpomínka, jen bych si dovolil poznamenat, že za normalizace byly zcela jistě mnohem horší podmínky než v 60. letech, takže tam by šel nutně dolů Slávek Šimek i tehdy, kdyby Jiří Grossmann s ním pokračoval. Shodou okolností jsem se dnes díval na asi 10 let starej díl S politiky netančím, a tam byl Šimek skvělej, a i Bubílková mu dobře sekundovala. Ono to srovnávání jiných dekád bývá totiž vždy ošidné.

2 0
možnosti

...... hmmm, ani jsem si neuvědomil jak už je to "dávno" R^

1 0
možnosti

..díky...R^...Vám..i Jirkovi Grossmannovi....

4 0
možnosti
Foto

Moc pěkné. Děkuji. Naše generace ho měla moc ráda. A moje vzpomínka je ta, že jsme šli na odpolední představení do Semaforu a to bylo zrušené.

A to, že je Jirka Grossmann vážně nemocný se mezi lidmi vědělo a tak jsme řekl své dívce: Jen aby nebyl Jirka Grossmann mrtvý. A v pondělí to bylo v novinách.

0 0
možnosti

Krásné. Děkuji za vzpomínku a víte co? Jdu si surfovat na youtube....a poslechnu si všechny scénky a písničky, co tam s ním najdu :-)

2 0
možnosti

M41i25l92a74n 94R82a85d12e44k

5. 12. 2014 21:20

R^ karma. Je to vecna skoda ze odesel tak mlady

3 0
možnosti
Foto

Tak alespoň tasy se shodneme. Stejně to je divné, že oba z dvojice Š+G odešli na velmi podobnou chorobu. Jakoby byly společně vystaveni nějakému vemi negativnímu vlivu.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS