Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Žel fotbal je o tom, že vždy někdo udělá chybu, pokud mu klička vyjde, příp. další, je to borec, když ne, pryč s ním...každý zápas je jiný, nerozumím proč Vácha, Jiráček...ale po zápase je každý trenér....Franz neeee, ať skončí jako trenér s nejlepší bilancí u národního týmu[>-]

0 0
možnosti

Ona je pravda, že nasazování Jiráčka nechápe moc nikdo. Býval to výborný fotbalista a já mu přeju, aby se vrátil do původní formy. Ale teď prostě nehraje nic moc.

3 0
možnosti
Foto

Teda tak dlouhej článek... Zkrátka jsme malá země a ty úspěchy v nedávných letech, který by si většina fanoušků tak přála i nadále, byly spíš něčím bonusovým navíc než něčím, na co bychom si měli zvykat, a dlouhodobě nejsou v reálných možnostech našeho fotbalu. Toť vše.

7 0
možnosti
Foto

Nejspíš je to tak.

mimochodem, mám i delší :-)

0 0
možnosti
PK

jasně souhlasím vynikající rozbor, hned bych povolal ty 3/4 imaginárních vynikajících hráčů, kteří čekají až jim Vrba zavolá a smetl Holandsko. Případá mi to, že jste měl vsazeno dost peněz na remízu a neunesl jejich ztrátu, tak jste to šel těm nagelovancům nandat na blog

1 1
možnosti
Foto

Velký omyl - nesázím.

0 0
možnosti
AF

Kdyby byli čutálisti placeni podle výkonu, jako každý pracující (i v takové výšií), vypadal by český fotbal jinak - je to jen samý parazit, který si myslí, že musí mít miliony, když má hnout kejtou.

3 0
možnosti

Je prča, jak se teď vyzdvihuje Bičík. Před několika týdny jsem o něm spíše četl coby o lemplovi a co jsem viděl jeho výkony v kvalifikaci na LM, mužstvo nějak nepodržel.

Čech rozehrál riskantně, Darida hrál riskantně. Jenže ono se jinak ani hrát nedá. Pak by totiž šlo o uprděnou hru, na kterou by se nedalo koukat. Darida si řekl o míč a Čech mu ho dal. Brankář nemůže vědět, proč si o míč řekl a co má v úmyslu. Mohl odkopnout nudně a na jistotu. Jenže nudně a na jistotu se zápasy moc nevyhrávají. Čech je pořád jeden z nejlepších brankářů na světě a mít tak kvalitního útočníka, vypadala by hra o dost jinak. Stačí se podívat na to co jak hru zvedne Rosický.

Nadávky na kérky a gely budu ignorovat. Ne nadarmo se říká, že fotbal je jedna z mála atypických činností, kde několik desítek tisíc chudáků řve na 22 milionářů, aby makali.

Autorova objektivita je vidět i v popisu šancí. V druhém poločase jich bylo hodně. Můžeme se dohadovat, zda díky střídání amíků, ale autorův popis je vedle.

Jinak, nevím čeho by autor dosáhl, kdyby 3/4 hráčů vykopal a výsledkově vynechal jeden kvalifikační cyklus. Tahle léčba je nepopulární, ale funguje. Už jí pár týmů provedlo a s dobrými výsledky. Nicméně, byly to země s kvalitiní širokou hráčskou základnou. Čechy jí nemají, tudíž by léčba nezafungovala.

4 2
možnosti
JH

J27a67n 24H91l14e26d61í23k

4. 9. 2014 16:59

stav silnic a čs sportu je přesným obrazem kvality čs vlády a vůbec všech papalášů

1 3
možnosti
RC

jak prosim souvisi kvalita fotbalistu s politikou?

2 0
možnosti
OS

Vás chytráků jsou plné hospody a teď už i internet.

Nikdo z vás ovšem ještě neřekl ani jediné jméno lepšího hráče, kterého bychom mohli postavit.

3 1
možnosti
VA

rozbor na úrovni hospodských kecůRv

1 2
možnosti
Foto

To máte tak - někomu se líbí, někomu ne. Vy patříte do té druhé skupiny, ale i tak díky za reakci. Přeju pěkný den.:-)

1 0
možnosti
PBR

dobrý den, víceméně souhlas. Jsem rád, že jste se zastal Daridy, protože k tomu Petr Čech včera v po zápasovém rozhovoru nenašel odvahu a na dotaz reagoval trošku podrážděně. Myslím, že by sám měl připomínat trenérům, že Tomáš Vaclík je ve skvělé formě a David Bičík taky. Petr Jiráček i Dan Pudil prostě v současné době na repre nemají, ale ještě bych zejména Petra Jiráčka neodepisoval, připadá mi jako veliký srdcař a bojovník. Ještě se mi včera líbil i L. Krejčí a V.Procházka mi připadal taky hodně solidně. Naopak jsem byl zklamán z M.Vydry, hlavně ve druhé půlce prvního poločasu. Nevybíhal z ofsajdů a záložníci prostě neměli kam dopředu přihrávat.

Ale myslím si celkově, že tam posun byl. Maličký, ale byl. A jak známe Pavla Vrbu, myslím si, že se dočkáme s Holandskem dobrého zápasu a že vytáhne nějaký trumf, který by nám vydoloval aspoň bodík..jinak za prima článek samozřejmě karmaR^

4 0
možnosti
JB

J68a86n 57B83í49l12e88k

4. 9. 2014 12:49

Přesně popsáno, ale k smíchu to není:-(!!

1 0
možnosti
Foto

No to ne. Ale tak jako tak díky za reakci. A úsměv, je to jen fotbal!:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 310
  • Celková karma 13,05
  • Průměrná čtenost 1314x
Zdravotní sestra.

Po několika zkušenostech si dovoluji upozornit, že veškeré materiály zde publikované podléhají autorskému zákonu. Užití článků nebo jejich částí tudíž není bez výslovného souhlasu autora možné.