Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Karma. Vidím to taky tak.

3 0
možnosti
JZ

A kdyby se po skutečném odchodu čistě teoreticky strašení naplnilo, byl by blog na téma "Uznávám, že měli pravdu?"

1 1
možnosti
MT

No a ten rozpad Československa se do dneska konal na nekolikrat. Jednak absolutni zmeny všeho po sametove revoluci, zmena nazvu Cesko-Slovensko, federace, rozdeleni, zmena pasu, obcanek, penez, inflace a to nekolikrat se zmeny nazvu. A co se stalo - v podstatě nic.

2 0
možnosti
MR

Předevčírem tedy v loni bylo velké téma bankrot Řecka, ještě před tím černý islám a rozpad Blízkého východu, ještě před tím Arabské jaro, 21 září ... Včera to už byla uprchlická krize, zavírání hranic ... , dnes je to Brexit, zítra bankrot Itálie či Španělska, Řecko a Chorvatsko, pozítří dopad asteroidu ... . Uprchlická krize vlastně byla zrcadlem myšlení a chování EU, tedy žádala určitou interakci, ta nenastala a dnes je zde reparát v podobě Brexitu ... . Tedy každý rok má a bude mít nějaké to velké téma či dvě a na nás je nenechat se tím pohltit

3 0
možnosti
JR

J39a40r93a 93R47a95n80k

25. 6. 2016 22:07

The Globe and Mail:

"If a deal were reached, the U.K. could hold another referendum, this one based on substance, not on emotion. Don’t rush to leave, Britain. You’ve made one horrible mistake. Don’t make another."

;-)

0 0
možnosti