Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Karma. Vidím to taky tak.

3 0
možnosti
JZ

A kdyby se po skutečném odchodu čistě teoreticky strašení naplnilo, byl by blog na téma "Uznávám, že měli pravdu?"

1 1
možnosti
MT

No a ten rozpad Československa se do dneska konal na nekolikrat. Jednak absolutni zmeny všeho po sametove revoluci, zmena nazvu Cesko-Slovensko, federace, rozdeleni, zmena pasu, obcanek, penez, inflace a to nekolikrat se zmeny nazvu. A co se stalo - v podstatě nic.

2 0
možnosti
MR

Předevčírem tedy v loni bylo velké téma bankrot Řecka, ještě před tím černý islám a rozpad Blízkého východu, ještě před tím Arabské jaro, 21 září ... Včera to už byla uprchlická krize, zavírání hranic ... , dnes je to Brexit, zítra bankrot Itálie či Španělska, Řecko a Chorvatsko, pozítří dopad asteroidu ... . Uprchlická krize vlastně byla zrcadlem myšlení a chování EU, tedy žádala určitou interakci, ta nenastala a dnes je zde reparát v podobě Brexitu ... . Tedy každý rok má a bude mít nějaké to velké téma či dvě a na nás je nenechat se tím pohltit

3 0
možnosti
JR

J87a22r10a 96R95a17n44k

25. 6. 2016 22:07

The Globe and Mail:

"If a deal were reached, the U.K. could hold another referendum, this one based on substance, not on emotion. Don’t rush to leave, Britain. You’ve made one horrible mistake. Don’t make another."

;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 308
  • Celková karma 14,14
  • Průměrná čtenost 1322x
Zdravotní sestra.

Po několika zkušenostech si dovoluji upozornit, že veškeré materiály zde publikované podléhají autorskému zákonu. Užití článků nebo jejich částí tudíž není bez výslovného souhlasu autora možné.