Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý rozbor R^

Osobně si myslím, že výměna Vrby by ničemu nepomohla. Prostě není kde brát. Zlatá generace je fuč a v současné době žádní vyjímeční hráči nejsou. Kolik hráčů hraje pravidelně v TOP klubu? Nikdo.....Když jsem viděl, jak si hráči neumějí přihrát, jak třeba od Petržely se míč odrazí na 5 metrů místo toho, aby si ho zpracoval, tak je jasné, že chyba už je od žáčků. Prostě nejsou kvalitní trenéři mládeže,místo práce s míčem se furt dře fyzička, chybí tréninková centra a akademie....dokud se tohle nezlepší, tak ke zlepšení nedojde.

0 0
možnosti

Mám jednu otázku víceméně k tématu...

Líbí se někomu Petržela??? Nebo jsem jediný, kdo si myslí, že tento hráč v národním týmu je neuvěřitelný omyl...

4 0
možnosti
Foto

mně se moc nelíbí, mám radši vyšší chlapce

0 0
možnosti

Byl to jen přátelák, ještě bych neházel flintu do lesa, ale asi bude nutno příští nominaci stavět podle typu hráče, kterého do systému potřebuji a jestli v klubu pravidelně hraje. Pak by se už nemělo stát, aby třetina kádru neměla odehranou ještě ani ostrou minutu sezóny a hráči nastupovali v reprezentaci na pro ně nezvyklých postech (Kadlec, Pilař, Kolář, Vydra).

1 0
možnosti

Postavit nové reprezentační mužstvo sice možné je, ale není ho kým naplnit.

1 1
možnosti

Fotbal je kolektivní hra. V něm někdo vynikne, ale sám ji nespasí. Koller by výborný, když dostával takové nahrávky, které mu vyhovovali. Pro stejně vysokého Lokvence ale stejný nahrávka tak výhodná nebyla.

Pokud Čech hraje v týmu, kde je spousta háčů "šikovných", klidně může si může dovolit riskatní nahrávku - oni si s tím poradí. Asi pro nic za nic není Darida není v Chelsi...

A spojit 11 individualit není jednoduché nejde o jejich osobní kvalitu, ale o to jak jsou schopni spolupracovat...

3 0
možnosti

Když trenér Ježek do Sparty nakupoval "nekopy" z jiných týmů, tak se fandové chytali za hlavu. A pak se většinou ukázalo, že to byl typologicky přesně hráč, kterého Sparta potřebovala. To samé se povedlo i Hřebíkovi v sezóně 2000-2001, který složil sestavu z neperspektivních a odložených hráčů typu Labant, Hašek, Kincl, Michalík nebo Sionko a do brány místo reprezentanta Poštulky poslal nevyzkoušeného mladíčka Čecha. A najednou a po hříchu naposledy, se před Spartou třásla celá Evropa. Takže naprostý souhlas. Nejdříve by se měl trenér Vrba ujasnit, jakým systémem chce hrát a pak do něj nanominovat vhodné typy hráčů, bez ohledu na předchozí zásluhy. jako trenér reprezentace má výběr podstatně jednodušší než klubový trenér, který musí pracovat jen s tím, co mu klub koupí.

6 0
možnosti

Autor si nepřeje na lavičce národního týmu pana Vrbu a z toho vychází jeho celý článek, vše je špatné. Když ale Vrba přijal kormidlo u reprezentace, tak v EL hrála dobře Plzeň a Liberec. Sparta vypadala, že vyhraje českou ligu a dostane se do základní skupiny LM. Bohužel po letní přestávce naše ligová mužstva ztratila formu a do EL postoupila jen Sparta, a to snad jen náhodou. Vrba sázel na hráče, které zná, tedy i na Jiráčka, ale Jiráček opravdu hraje hrůzně. Takže nezbývá než čekat na sestavu proti Holandsku, Vrbovi věřím, že můžeme uhrát remízu a nebo dokonce vyhrát. Vrba je skvělý trenér, bohužel hráči s formou jednoduše nejsou.

2 1
možnosti
Foto

To nemáte pravdu, to není o Vrbovi. Narozdíl od předchozího realizačního týmu ho jako trenéra uznávám - to, že jsem měl v době jeho jmenování jiný názor, ještě není "trestné". Jasně píšu, že nechci jeho odvolání a že by momentálně nemělo žádný efekt. Nebalím to do diplomatických formulí, až budu chtít, aby odešel, napíšu jasně "Vrba ven". Přečtěte si to kdyžtak znovu. Pěkný den:-)

0 0
možnosti

Hlavně se s toho neposrat.Tulipány povadnouR^[>-]

3 0
možnosti

Take zmente ty jednostranne dresy reprezentujici pouze Cechy a ne celou CR.

0 0
možnosti

Hlavně, že jsou jinak barevné oproti soupeři.

0 0
možnosti

co čekat od reprezentace "kaprligy". 

Ryba smrdí vždy a zásadně jen od hlavy, ten bordel, co je u nás ve fotbale, nespasí nikdo. Ani Vrba.

1 0
možnosti
  • Počet článků 308
  • Celková karma 14,26
  • Průměrná čtenost 1322x
Zdravotní sestra.

Po několika zkušenostech si dovoluji upozornit, že veškeré materiály zde publikované podléhají autorskému zákonu. Užití článků nebo jejich částí tudíž není bez výslovného souhlasu autora možné.