Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... ano, rozhodčí byli nejslabším článkem mistrovství, ale nekladl bych jim za vinu, že naši multimilionáři potřebovali na jeden gól spálit 17 šancí !

0 0
možnosti
PR

To vy byste proměnil všechny a přitom máte starou belu.žejo8-o;-D

0 0
možnosti
JJ

Ano, rozhodčí toto mistrovství znehodnotili, a nejen tím, že nám v základní části upřeli dvě vítězství a čtyři body. To finále pískané proti Finům, to byl vrchol.

3 1
možnosti
FS

Autore,mluvil jste něco o tom,že sport se nemá míchat s politikou,ale to,co předvádíte Vy,to je vrchol nebývalé ideologické nenávisti.Jste skutečně k politování!!

6 3
možnosti
Foto

Promiňte, ale ideologicky milovat (abych parafrázoval Vaše slova) Lukašenka nebo Putina nemůžu. Jestli Vy to máte jinak, Vaše věc, ale v tom případě lituji já Vás. A článek je kromě jiného o tom, že rozhodčí byli na turnaji hrozní, že výsledky jimi ovlivněných zápasů pomohly do 1/4F Bělorusku a že ve finále až moc okatě připískávali Rusku. Na tom trvám. Snášejte argumenty, jestli to není pravda.

4 2
možnosti
KB

Je divné, že Putin s kumpánem Lukašenkem dokázali ovládnout IIHF natolik, že ta nominovala prorusky pískající rozhodčí. V Soči ještě Putin IIHF tolik neovládal :) Navíc ti rozhodčí byli i protičesky zaměření.

7 1
možnosti
Foto

O nominaci rozhodčích není v článku ani slovo.

0 1
možnosti
DH

To už je asi i nějaká nemoc nazvaná BUBUBU Putin, kterou se nakazili slabší jedinci.;-)

6 2
možnosti
JM

Vždycky jsem myslel, že rozhodčí nominuje IIHF nebo tak někdo, a zatím oni to Lukašenko s Putinem! 8-o

6 0
možnosti
PR

O nominaci myslím nebyla řeč,zkuste místo toho třeba chlebodárce8-o

0 2
možnosti
  • Počet článků 310
  • Celková karma 13,03
  • Průměrná čtenost 1314x
Zdravotní sestra.

Po několika zkušenostech si dovoluji upozornit, že veškeré materiály zde publikované podléhají autorskému zákonu. Užití článků nebo jejich částí tudíž není bez výslovného souhlasu autora možné.