Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P58e69t52r 84N17o41w76a18k

11. 3. 2013 21:01

Ahoj,

podepisuju vše, co jsi napsal. Karma. A měj se. :-)

0 1
možnosti
Foto

Velezrada stojí v ČR mimo trestní zákoník, spáchat ji může pouze prezident republiky. Nemůže být za ni potrestán jinak než ztrátou prezidentského mandátu a způsobilosti znovu jej nabýt. Pojem velezrady nebyl v ČR dlouho nijak definován, a v Ústavě ČR v tuto chvíli stále ještě není. Definici přináší pouze ústavní zákon o Ústavním soudu. Velezradou se tam rozumí jednání prezidenta republiky směřující proti svrchovanosti a celistvosti republiky nebo proti jejímu demokratickému řádu. Od 8.3.2013 přebírá tuto definici ve stejném znění i Ústava ČR.

Stačí takhle?:-)

1 1
možnosti

4. 3. 2013 13:24

Mozna by bylo dobre si nejprve precist, co se pod pojmem velezrada mysli namisto toho, co si pod tim pojmem predstavujete vy.

1 4
možnosti
Foto

Výborně, přesně, karma. Ještě bych dodal, že tento dobrý lid má jednu dobrou vlastnost -dobrého pamatováka. A v dalších volbách to zajisté zohlední. Byla tu Unie svobody, různí přeběhlíci z jednoho tábora do druhého a naopak. A kde jsou?

7 2
možnosti

Nemůžu souhlasit s dobrým pamatovákem lidu. To by tento lid nemohl volit komunisty ani Zemana. !

4 3
možnosti

Kdyby tady byla maxi nebo hyperkarma, tak ji máte.;-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 308
  • Celková karma 14,26
  • Průměrná čtenost 1322x
Zdravotní sestra.

Po několika zkušenostech si dovoluji upozornit, že veškeré materiály zde publikované podléhají autorskému zákonu. Užití článků nebo jejich částí tudíž není bez výslovného souhlasu autora možné.