Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
3

3josseff

22. 5. 2012 0:03
..díky..

..myslím celkem realisticky zhodnocená , jak já říkám: ,,...každoroční , májová ,veselice s hokejkou ,, Slovu ,,veselice,, budu zřejmě v budoucnu přikládat stále menší význam, až ho nakonec vypustím úplně.MS upadá čím dál tím víc,jak po hokejové stránce, tak organizačně.Konečně reálné , smysluplné čtivo o hokeji , bez lží , fabulací , nesmyslů ,které jsou běžné od českých , hokejových redaktorů všeho druhu.Díky

0 0
možnosti
B

brooke

21. 5. 2012 18:03
Kde byly

o víkendu celky Švédska, Kanady, USA, Švýcarska? bez medaile doma.A ti neůspěšní Češi potřetí zasebou museli o víkendu hrát.Kanada potřetí zasebou byla už doma. Já to holt vidím takhle.

0 0
možnosti
P

pjotr011

21. 5. 2012 20:25
Re: Kde byly

Máte pravdu...ale vemte si ZOH 2010 - kdo hrál finále? USA s Kanadou a musím dodat jasně nejlepší týmy na turnaji. OH je právě ten bod, kdy se ukáže ta síla nejvyšší. Jistě také zde fungují ty faktory týmového duchu, štěstí atd. Ale přece jen kvalita hraje roli a to si pište že velkou. Kanada to může klidně příští rok vyhrát a Švédsko může být druhé(jinak být 12 krát za sebou v semifinále - klobouk dolů) a USA třetí(tady bych asi pochyboval).

0 0
možnosti
H

honzahoff

21. 5. 2012 15:25
Poznámky

Karmu nedám, mohlo to být asi čtivější a lépe strukturované. Ale i tak díky za článek ze sportu.

Myslím, že na MS nám pomáhá relativní ochota hráčů vyřazených v zámoří (přijedou v přiměřeném počtu a odehrají to poctivě) a taky existence KHL, která nám umožnila vytvořit v posledních letech určitě zdravé jádro nároďáku, které se tady sehrává už během EHT přes sezónu.

Pravda se ukáže až v Soči, zda tam dokážeme přejít přes čtvrtfinále. Já si myslím, že spíše ne.

0 0
možnosti
JB

Jarba

21. 5. 2012 21:16
Re: Poznámky

A tak máte pravdu, šlo to líp, byl jsem trochu v časovém presu, a zítra už by podobný článek asi nebyl moc aktuální. Jinak díky za poznámky, s KHL to vidím podobně jako Vy. Hokej se tam hraje bezpochyby kvalitní. A o tom Soči si později můžeme popovídat - po tamním čtvrtfinále třeba bude příležitost. Zase tak bez šancí být nemusíme, když zahrajeme chytře.

0 0
možnosti
DS

davidsedlacek

21. 5. 2012 14:16
Není důležité

jakou úspěšnost mají reprezentační celky 16, 17, 19 či 20tek. Důležitější je umět pracovat s mladíky na klubové úrovni! (viz Kovář, Nakládal, Petružálek, ...). Od klubového drillu se pak odrážejí výkony. Práce s mladými by měla být stavěna na nejvyšší možné příčky, umět motivovat mladé hrát hokej, aby to byla zábava, ne zaměstnání.

Osobně se domnívám, že je to jako sinusoida. Na vrcholu pomyslné sinusoidy jsme byli za dob Haška, Jágra, P+P (procházka, patera,...). Pak přišel menší pokles jak generace doznívala, ale nyní se zdá být tato sinusoida opět na vzrůstu.

0 0
možnosti
H

honzahoff

21. 5. 2012 15:27
Re: Není důležité

Když se každý rok vygenerují 4 použitelní hráči, tak to na kvalitní dospělý nároďák stačí, nemusíme vyhrávat juniorské šampionáty. Na druhou stranu, kdyby se urodil opravdu silný ročník, jako třeba Rusům v roce 1983, tak by to byla velmi příjemná jednorázová infúze kvality.

0 0
možnosti
Q

21. 5. 2012 13:43
Kdyby pes...

tak by prasknul...

0 0
možnosti
  • Počet článků 308
  • Celková karma 14,26
  • Průměrná čtenost 1322x
Zdravotní sestra.

Po několika zkušenostech si dovoluji upozornit, že veškeré materiály zde publikované podléhají autorskému zákonu. Užití článků nebo jejich částí tudíž není bez výslovného souhlasu autora možné.