Diskuse

O ponožkách

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tanker d

19. 4. 2011 7:22
zkušenost říká,

že se buď objeví do tří dnů nebo už nikdy. Prostě když se někdo chce trhnout tak se trhne a vy proti tomu nemůžete nic podniknout. :-)

0 0
možnosti

Ježikača

18. 4. 2011 21:48
ponožkožrout

se vyskytuje ve většině domácností, z toho si nic nedělejte. dospěl jste velmi brzy k jedinému praktickému řešení problému. u nás nakupujeme ponožky zásadně po množinách dvojic. a je pravda, že defétismus se nevyplácí, ztracené od vyhozených objevuji zásadně do tří dnů.

0 0
možnosti

ježo

18. 4. 2011 22:09
Re: ponožkožrout

Osobně podezírám poltergaisty.I když je pravda,že fenoménem mizících ponožek se zabývali i velikáni světové literatury,bez výsledků.Prostě nám nezbývá nic jiného,než se smířit s daným stavem.

0 0
možnosti

lrkfa

18. 4. 2011 18:24
Zmenšete si světlost odpadové hadice.

A uvidíte.;-D

0 0
možnosti

petrph

18. 4. 2011 10:53
řešení skutečně existuje

Mohu Vás ujistit, že pračka ty ponožky do páru rozhodně nespolyká, ani je neteleportuje do čtvrté dimenze,což by snad vysledovat vědeckými metodami(např. únikem gamma záření,silným proudem neutronů směrem k Alfa Centauri, apod.)

Vzhledem k tomu, že se podobnému fenoménu věnuj již delší dobu,dospěl jsem k řešení.Respektive nikoliv já,ale moje drahá polovička co by účetní. Stačilo prověřit základní tezi,tedy že již do pračky ukládám ponožky po párech.Při předběžné kontrole s pečlivostí bankovních auditů se bezpečně prokázalo, že většiny párových ponožek chybí už předem a musely být dohledány (za pračkou, pod postelí,za topením, v kapse kalhot..).Těžko říci, co vede,nás muže ke klamné představě,že dodáváme ke praní ponožky skutečně v párech,a nikoliv v nějakém neurčitém počtu (0 až n, kde n je celkový počet ponožek podobné barvy).

Každopádně, opačný fenomén, tedy že by v pračce samovolně vznikaly další stejné ponožky a byly pak k dispozici ve trojicích, zatím asi nebyl pozorován..

0 0
možnosti

ivy07

18. 4. 2011 10:44
Nic nezkoumejte,

prostě to tak JE a basta. Jev mizejících ponožek je stejně neodvratitelný jako brázda nízkého tlaku.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS